Local PopIn

Local PopIn е компания, която помага на чуждестранните Ви служители и бизнес гости да се гмурнат в живота и градската култура на София.

Личностите в екипа на Local PopIn принадлежат към ограничен кръг от хора, които познават най-добрите събития, места, тайни и преживявания, които могат да се видят в София.

Още за  Local PopIn

СОФИЯ Е
LIFESTYLE МАРКА

През последните няколко години София е в процес на цялостно преустройство – хората, техните интереси и идеи, местата, които те обичат, събитията, които организират, начина, по който живеят живота си като част от европейската общност, без да забравят тяхната източноевропейска идентичност.

Симбиозата на тези две неща е това, което прави града неповторимо място за живот – уникално съчетание от местни черти и желание да направим нашия град модерна столица.

ВИЖТЕ ГРАДА
ПРЕЗ НАШИТЕ ОЧИ

Ако искате да почувствате енергията на София, да я докоснете и да станете част от нея, трябва да я направите с хората, които я създават. Local PopIn е платформа, основана от хора, ангажирани с градския начин на живот и ще ви накара да резонирате с неговия ритъм.

Ще Ви защитим от разочарованието да попаднете на места, които не са подходящи за Вас. Ще Ви запознаем с „Вашата“ София и ще помогнем на града да победи очакванията Ви!

УВЕЛИЧЕТЕ ПРОИЗВОДИТЕЛНОСТТА
БАЛАНСИРАЙТЕ РАБОТАТА И ЗАБАВЛЕНИЯТА

Local PopIn прави вълнуващо преживяването на новото място за Вашите служители и гости, намалявайке стреса от неприятните аспекти на срещатата с непознатото.

Увеличаването на комфорта и щастието на чуждестранните колеги ще им помогне да се адаптират много по-бързо. Научните изследвания показват, че чуждестранните експерти също повишават производителността на местните работници.

Related Projects
Contact Us

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

Not readable? Change text. captcha txt