Entrepregirl

Конкурсът Entrepregirl се организира от Българския център на жените в технологиите и е единственият по рода си в Европа. Целта му е да развива предприемачеството сред младите момичета и да ги окуражи да следват мечтите си. В четирите поредни издания на конкурса близо 200 момичета се осмелиха да разкажат на света за своите идеи и да покажат, че и те могат да бъдат носители на промяна.

Още за Entrepregirl

Entrepregirl е вдъхновен от наградата Digital Woman of Europe 2013, която Саша Безуханова, председател на Българския център на жените в технологиите, получи от вицепрезидента на Европейската комисия и еврокомисар по дигиталната политика Нели Круз по време на форумa ICT2013 – Digital Agenda for Europe. Наградата Entrepregirl е част от желанието и усилията на Саша да развива предприемаческата култура в България и да насърчава повече момичета да се насочват към света на бизнеса и технологиите.

За наградата Entrepregirl могат да се борят кандидатки на възраст от 16 до 25 години. Всяко момиче, което има идея и не се страхува да я сподели, може да участва.

Related Projects
Contact Us

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

Not readable? Change text. captcha txt